New Board International

feb. 22, 2017 | Partenerii noștri

De la New Board am prins gustul pentru plută, acest produs fascinant despre care nu știam mai nimic.

New Board International comercializeaza panouri decorative pentru arhitectura si design realizate din diferite materiale cum ar fi: poliuretan, fibra de sticla ranforsata cu poliester, pluta, mdf, lemn, beton, ceramica, fibrociment autoclavizat etc.

Prin intermediul companiilor straine pe care le reprezentam în Romania, asiguram produse certificate pentru urmatoarele categorii de lucrari:

  • Placari pereti decorativi la interior: Panespol, Total Panel System, Pladec, Granorte, Soben International, BNBM Group.
  • Placari pereti decorativi la exterior – fatade: Panespol/Purstone, Total Panel System, Soben International, BNBM Group.
  • Placari pardoseli decorative simple sau flotante: Granorte.
  • Placari profesionale ale peretilor si pardoselilor expuse la foc, apa, intemperii, cicluri inghet-dezghet, agresiune chimica, impact etc: Soben International.

New Board International se adreseaza arhitectilor, decoratorilor, designerilor, scenografilor, constructorilor, persoanelor private etc., tuturor celor care doresc sa introduca in proiectele lor decoratiuni spectaculoase si solutii moderne pentru placarea peretilor sau pardoselilor, la interior sau exterior.

Ce este pluta?

Pluta este scoarța stejarului de plută, singurul copac al cărei scoarță se regenerează, deci este un produs 100% natural dar și eco-friendly.

Cum se extrage pluta?

Pluta se extrage prin "decojirea" copacilor. Regenerarea acesteia durează 9 ani. După fiecare regenerare se obține o calitate diferită de plută, din ce în ce mai bună.

Ce tipuri de prelucrări suportă pluta?

Pluta poate fi măcinată și finisată dacă urmează să fie aplicată în decorațiuni interioare. Poate fi colorată dezvoltând o multitudine de finisaje de modele și culori.

Ce proprietăți are pluta?

Este un material foarte ușor
- Este impermeabilă la lichide și gaze
- Este elastică și compresibilă
- Este rezistentă, cu abilitatea excelentă de a reveni la forma inițială după aplicarea presiunii
- Este un foarte bun izolator termic și acustic
- Nu întreține arderea
- Are un grad mare de rezistență la uzură

Unde se folosește pluta?

- Pentru izolații termice și acustice
- Dopuri de plută
- Tapițerii și obiecte fashion
- Parchet și lambriuri decorative

locație abajururi

Atelier CORK BOUTIQUE

Strada Lonea Nr.25 B,  Sector 1 - Bucuresti

telefon abajururi

MAGICLED

telefon abajururi

CRISTINA

Contactează-ne

Completează formularul și te contactăm noi.

Cork Boutique s-a născut dintr-o necesitate: aceea de a crea ceva mai frumos, mai natural și mai ușor de utilizat. Este o evadare din cromaticul anost din cele ce ne înconjoară. Produsele din această gamă, cu un design original românesc, sunt eco-friendly, aduc valoare spațiului în care ne petrecem timpul, sunt decorative, elegante și nu în ultimul rând utile. Adorăm precizia și așa sunt și produsele din această serie: precise - tăiate cu laser. Materialele utilizate sunt reciclabile și/sau regenerabile.

Share This