Magic LED

feb. 22, 2017 | Partenerii noștri

Produsele noastre se găsesc în shoroom-ul Magic LED!

Magic LED® este divizia din cadrul companiei Exclusiv Business Team srl specializată pe comercializarea produselor de iluminat cu LED, atât online prin intermediul site-ului www.magicled.ro cât și prin showroom-ul aflat în București, B-dul Ion Mihalache, nr. 42-52, Bloc 35, Parter, Sector 1. Acesta se deosebește de alte magazine cu același profil prin zona special amenajată dedicată testelor și măsurătorilor, echipată cu aparate de măsurat care le permite clienților alegerea produselor potrivite nevoilor fiecăruia.

Alegerea produselor potrivite pentru proiectul dvs. poate fi uneori dificilă, de aceea specialiștii MagicLED vă stau la dispoziție cu toate informațiile necesare pentru a putea lua o decizie în deplină cunoștință de cauză.

Pentru proiectele dvs. Magic LED colaborează cu electricieni autorizați, profesioniși și îndelung testați care vă pot ajuta să le realizați în deplină siguranță și la cele mai înalte standarde de calitate.

Ce este pluta?

Pluta este scoarța stejarului de plută, singurul copac al cărei scoarță se regenerează, deci este un produs 100% natural dar și eco-friendly.

Cum se extrage pluta?

Pluta se extrage prin "decojirea" copacilor. Regenerarea acesteia durează 9 ani. După fiecare regenerare se obține o calitate diferită de plută, din ce în ce mai bună.

Ce tipuri de prelucrări suportă pluta?

Pluta poate fi măcinată și finisată dacă urmează să fie aplicată în decorațiuni interioare. Poate fi colorată dezvoltând o multitudine de finisaje de modele și culori.

Ce proprietăți are pluta?

Este un material foarte ușor
- Este impermeabilă la lichide și gaze
- Este elastică și compresibilă
- Este rezistentă, cu abilitatea excelentă de a reveni la forma inițială după aplicarea presiunii
- Este un foarte bun izolator termic și acustic
- Nu întreține arderea
- Are un grad mare de rezistență la uzură

Unde se folosește pluta?

- Pentru izolații termice și acustice
- Dopuri de plută
- Tapițerii și obiecte fashion
- Parchet și lambriuri decorative

locație abajururi

Atelier CORK BOUTIQUE

Strada Lonea Nr.25 B,  Sector 1 - Bucuresti

telefon abajururi

MAGICLED

telefon abajururi

CRISTINA

Contactează-ne

Completează formularul și te contactăm noi.

Cork Boutique s-a născut dintr-o necesitate: aceea de a crea ceva mai frumos, mai natural și mai ușor de utilizat. Este o evadare din cromaticul anost din cele ce ne înconjoară. Produsele din această gamă, cu un design original românesc, sunt eco-friendly, aduc valoare spațiului în care ne petrecem timpul, sunt decorative, elegante și nu în ultimul rând utile. Adorăm precizia și așa sunt și produsele din această serie: precise - tăiate cu laser. Materialele utilizate sunt reciclabile și/sau regenerabile.

Share This